Ons Team

Stefanie de Beer

Regisseuse, cameravrouw en editor.

Ik ontdekte al snel dat ik gegrepen werd door de audiovisuele wereld. Dat resulteerde uiteindelijk in het volgen van de Opleiding tot Documentaire maken in Amsterdam.

Na 5 jaar werken bij de lokale omroep Nijmegen als cameravrouw, editor, programmamaakster en regisseuse besloot ik dat voor mezelf te gaan doen, omdat ik het het leukste vond wat ik ooit gedaan had in mijn leven!
Wat ooit begon als hobby is langzaam uitgegroeid tot een videobedrijf dat ondertussen ruimschoots ervaring heeft met producties op allerlei terreinen.

Ik werk met passie en enthousiasme en een flinke dosis creativiteit. Dat doe ik nog steeds met hetzelfde plezier als toen ik begon. Ik vind voor ieders budget wel een passende oplossing, want ik denk zowel commercieel als creatief.


Hans van der Maarel
Hans van der Maarel

Regisseur, cameraman en editor/ Fotograaf.

Ik hou me sinds 1974 bezig met het maken van videoprogramma’s. Voltooide in dat jaar ook mijn opleiding aan de filmacademie.
Ik heb gewerkt bij het Polygoonbioscoopjournaal in Hilversum als cameraman.
Ik heb een eigen montagestudio, waar ik talloze producties heb afgerond.

Mijn camerawerk wordt alom gewaardeerd en is terug te vinden in verschillende producties onder eigen beheer of in samenwerking met andere producenten.

Ik heb 40 jaar ervaring in dit vak. Ik word niet snel meer verrast.
Dus doen zich onverwachte situaties voor, dan heb ik ruim voldoende vakkennis en flexibiliteit om dit ten goede aan te wenden.

Aan mij hebt u een betrouwbare videopartner.